Skip to content

De Engelse taal opent deuren naar onbekende gebieden.

Finny Bottinga helpt u op weg!

FinnyBo Language Support is in 2000 opgericht door Finny Bottinga: zij heeft aan de Universiteit Leiden Engelse Taal- en Letterkunde gestudeerd en vervolgens de post-academische lerarenopleiding Engels aan het ICLON van de Universiteit Leiden gevolgd.

Tijdens en na haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in Juridisch- en Financieel/Economisch Vertalen en vervolgens als vertaler diverse soorten vertalingen gemaakt, o.a. contracten, medische publicaties en andere artikelen ter publicatie in tijdschriften.

Naast de verschillende trainingen Engels op bedrijven en aan particulieren heeft ze vele jaren met enthousiasme les gegeven in het voortgezet onderwijs, waarbij ze met name examenkandidaten heeft begeleid naar hun eindexamen. Verder bereidt ze studenten en andere cursisten met succes voor op een Cambridge of IELTS examen.

Copyright © 2020 L.R. Kauw-A-Tjoe
All Rights Reserved. No part of this image may be reproduced, copied, modified or adapted, without the prior written consent of the author.

De Engelse taal opent deuren naar onbekende gebieden, zowel privé als op het werk, zowel in eigen land als in het buitenland. Vandaar haar motto “Little by little, one travels far “ (J.R.R. Tolkien).

Voor meer informatie over Finny Bottinga zie ook: LinkedIn

Finny Bottinga heeft een aantal jaren in New York (USA) en in Würzburg (Duitsland) gewoond en vele verre reizen gemaakt. Hierdoor heeft ze veel verschillende culturen leren kennen. Deze ervaringen hebben haar geholpen om goed contact te leggen met elke individuele cursist. Haar belangrijkste drijfveer is cursisten op een manier les te geven die bij hen past en waar men zich prettig bij voelt. Hierdoor krijgen de cursisten meer zelfvertrouwen en worden gemotiveerd om hun Engels te verbeteren en met plezier naar de les te komen. Iedere cursus is weer anders en op maat gemaakt voor de individuele cursist.

Back To Top