Skip to content

Uw Engels verbeteren in uw huidige baan?

Bent u op zoek naar een interessante nieuwe baan?

Vanwege de internationalisering van veel bedrijven is een goede beheersing van de Engelse taal welhaast onontbeerlijk. FinnyBo Language Support verzorgt taaltrainingen om ook in het Engels professioneel zaken te kunnen doen. De trainingen kunnen ook via Skype worden gevolgd. Afhankelijk van de cursus bedraagt het uurtarief € 40-50, vrijgesteld van BTW.

TRAINING OP MAAT

U wilt effectiever kunnen communiceren in het Engels met collega’s en  zakenrelaties? Op basis van uw startniveau wordt materiaal samengesteld met daarin de benodigde informatie. U zult een betere indruk maken tijdens een vergadering of een correct geschreven e-mail of rapport.

PRESENTATIES

Een presentatie geven in het Engels kan een flinke uitdaging zijn. Tijdens de training leert u uw boodschap zodanig over te brengen dat het publiek met interesse naar u luistert. Na afloop van de training heeft u geen last meer van onzekerheid en kunt u een overtuigende presentatie geven.

CAMBRIDGE / IELTS CERTIFICATES

Afhankelijk van uw startniveau wordt een lesmethode gebruikt waarmee de benodigde vaardigheden worden geoefend, teneinde een certificaat te halen. Zie de britishcouncil website (Netherlands) voor meer informatie over de verschillende certificaten.

Uw cursus Engels afsluiten met een internationaal erkend diploma?

U denkt erover om in het buitenland te gaan werken of studeren?

CAMBRIDGE CERTIFICATE

Het Cambridge Certificate is een aantrekkelijk   diploma waarmee u zich bij ieder bedrijf of instelling kunt presenteren. Met dit diploma heeft u een stapje voor op de arbeidsmarkt in Nederland en meer mogelijkheden om een baan in het buitenland te vinden. Ook geeft het Cambridge Certificate toegang tot veel universiteiten in binnen- en buitenland.

IELTS CERTIFICATES

Wilt u in Nederland of in het buitenland aan een hogeschool of universiteit studeren en moet u eerst een taaltest Engels doen om uw niveau te laten bepalen? Tijdens de IELTS cursus krijgt u les van een ervaren docent en worden alle vaardigheden geoefend die tijdens het IELTS examen worden getoetst.

Na de Cambridge of IELTS cursus bent u beter voorbereid op het examen en heeft u meer kans om goed te scoren.

Back To Top