Skip to content

Vindt u dat u de Engelse taal onvoldoende beheerst?

Wilt u beter Engels spreken als u op reis bent?

We bieden individuele cursussen op maat aan, hetgeen betekent dat samen met u wordt bepaald welke vaardigheden aan bod komen. Afhankelijk van de cursus bedraagt het uurtarief € 30 – 40, vrijgesteld van BTW. De cursussen kunnen ook via Skype worden gevolgd.

TAALCURSUSSEN

U wilt uw Engels verbeteren om op de juiste manier een gesprek te beginnen met een Engelstalig persoon? Er wordt materiaal gebruikt waarbij de nadruk ligt op spreekvaardigheid en het vergroten van uw woordenschat. U zult na afloop merken dat u zich gemakkelijker kunt uitdrukken in het Engels.

EXAMENTRAININGEN

Bij de voorbereiding op een Cambridge examen of je eindexamen Havo of VWO wordt gericht geoefend met een Cambridge lesmethode, of met oude eindexamenteksten. Je leert diverse strategieën om allerlei soorten vragen te kunnen beantwoorden. Je krijgt net dat extra zetje om beter te scoren.

BIJLESSEN

Heb je een achterstand opgelopen bij Engels? Dit kan verschillende oorzaken hebben en is heel lastig. Je krijgt bijles van een zeer ervaren docent: er wordt geoefend met het materiaal dat jij op school gebruikt en in de examenklas ook met examenteksten. Met deze extra uitleg kun je betere cijfers halen.

Leermethode op maat

Als de nadruk op spreekvaardigheid ligt, zal materiaal uit de leermethode worden gebruikt om mee te oefenen, waarna rollenspellen worden gespeeld gebaseerd op het thema van het hoofdstuk. Ook zult u korte presentaties houden. Wanneer de nadruk ligt op schrijfvaardigheid bestaat de cursus voor een deel uit het schrijven van e-mails, brieven en korte rapporten. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan stijl, structuur en correct woordgebruik.

De cursus helpt u het Engels dat u op school heeft geleerd weer te activeren en uit te breiden. Ook zult u uw vocabulaire kennis en grammatica aanzienlijk verbeteren. U zult veel meer zelfvertrouwen krijgen en gemakkelijker een gesprek beginnen met een Engels sprekend persoon.

Uw cursus Engels afsluiten met een internationaal erkend diploma?

U denkt erover om in het buitenland te gaan werken of studeren?

CAMBRIDGE CERTIFICATES

Het Cambridge Certificate is een aantrekkelijk diploma waarmee u zich bij ieder bedrijf of instelling kunt presenteren. Met dit diploma heeft u een stapje voor op de arbeidsmarkt in Nederland en meer mogelijkheden om een baan in het buitenland te vinden. Ook geeft het Cambridge Certificate toegang tot veel universiteiten in binnen- en buitenland.

IELTS CERTIFICATES

Wilt u in Nederland of in het buitenland aan een hogeschool of universiteit studeren en moet u eerst een taaltest Engels doen om uw niveau te laten bepalen? Tijdens de IELTS cursus krijgt u les van een ervaren docent en worden alle vaardigheden geoefend die tijdens het IELTS examen worden getoetst.

Na de Cambridge of IELTS cursus bent u beter voorbereid op het examen en heeft u meer kans om goed te scoren.

Back To Top